نوشته شده توسط : webomomi120



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: چهارضلع مربع خوشبختی قیمت , مهران مدیری , مدیری , مهران , دورهمی , قیمت , ارسلان , برنامه مهران مدیری ,
:: بازدید از این مطلب : 495
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: اقسام احکام دین , دین , احکام , واجب , مستحب , حرام , مکروه , مباح , فقه , احکام , مراجع تقلید ,
:: بازدید از این مطلب : 644
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

مجموعه : دانستنیها

 
راز های ضروری سفر به قله اورست

دانستنی های سفر به قله اورست

 

قله اورست بلندترین قله دنیا هست. ارتفاع قله اورست حدود ۸٬۸۴۸ متر می‌باشد و در رشته کوه‌هاي هیمالیا و در مرز نپال و تبت چین قرار گرفته هست.

قبل از ادموند هیلاری و نتزینگ نورگی تلاش بقیه کوهنوردان برای فتح قله اورست به شکست انجامیده بود، به طوری‌که یا در بین راه تسلیم شده و بازمی‌گشتند و یا دچار حادثه شده و جان خود را از دست می‌دادند. این دو کوهنورد توانستند برای اولین‌بار به قله اورست صعود کنند و رکوردی جهانی به ثبت برسانند.

حدود 60 سال بعد از هیلاری و نورگی، هزاران نفر از کوهنوردان، پیروز به کسب این افتخار شدند اما همچنان تعدادی از این افراد در راه فتح قله، جان خود را از دست میدهند.

تعداد زیادی از منتقدین معتقدند، که دیگر فتح قله اورست کار سخت و مهمی نیست. ما در این جا با کمک دو تن از کوهنوردانی که تمام عمر خود را وقف کوه اورست کرده‌اند، آلن آرنت و پزشک اریک جانسون، به سوالاتی که راجع به قلع اورست و فتح آن مطرح می شود پاسخ می دهیم.

 

 راز های ضروری سفر به قله اورست

ارتفاع قله اورست حدود ۸٬۸۴۸ متر می‌باشد

 

  
انتظار چه چیزی را دارید؟

آلن آرنت معتقد هست که “صعود به قله اوست، آزمایشی برای سنجش میزان آمادگی جسمانی و روحی فرد هست”. آرنت از سن 38 سالگی کوهنوردی را آغاز کرد و تا به امروزه 36 صعود مهم و زیاد را در کارنامه خود به ثبت رسانده که قله اورست و K2 نیز جزو آن ها میباشند.

اعزام‌شوندگان به اورست قبل از سفر، حدود دو ماه را دور از منزل می‌گذرانند و در این مدت، تلاش میکنند تا بدن خود را با فشار هوا در ارتفاعات بالا و همینطور دمای هوای نمونه دمای قله اورست تطبیق دهند. قبل از این که به اورست بروید باید با خود کنار بیایید و ذهن خود را برای مواقعی که با شرایط سخت مواجه می شوید آماده کنید.

 

 راز های ضروری سفر به قله اورست

 قله اورست در رشته کوه‌هاي هیمالیا و در مرز نپال و تبت چین قرار گرفته هست

  
نگاه اجمالی به مسیر صعود به قله اورست

برای صعود به قله اورست چهار بخش زیاد را باید در نظر بگیرید:

بیشتر افراد سفر خود را از یک مسیر ده روزه از فرودگاه کوچک لوکلا «ازتفاع 9400 پایی» به سمت کمپ اصلی اورست «ارتفاع 17500 پایی» آغاز می کنند تا بدن خود را با شرایط دمایی و فشار هوا وفق دهد. سپس صعود خود را به سمت قله شروع کرده و در طول راه، در اردوگاهی در ارتفاع 23500 پایی بدون اکسیژن کمکی شب را به صبح می رسانند. گرچه امروزه تعداد زیادی از کوهنوردان سفر خود را از قله‌هاي نزدیک مثل آبشار یخی خومبو در ارتفاقع 20750 پایی آغاز میکنند تا سفر کوتاه‌تری داشته باشند.

بعد از تطبیق بدن با شرایط، کوهنوردان بین 1 تا 5 روز منتظر پیش‌بینی هوا می‌مثل و وقتی هوا آرام شد سفر خود را به سمت قله آغاز میکنند.

بخش نهایی، بازگشت از قله و نبرد با کاتماندو هست.

 راز های ضروری سفر به قله اورست

“صعود به قله اوست، آزمایشی برای سنجش میزان آمادگی جسمانی و روحی فرد هست

 
صعود به اورست حدودا چند روز به طول می‌انجامد؟

از زمانی که کوهنوردان به کمپ اصلی میرسند، کل زمان صعود چیزی حدود 6 تا 9 هفته به طول می‌انجامد. از زمان رسیدن به کمپ اصلی تا صعود به قله، حدود 40 روز طول میکشد. گرچه نباید فراموش کرد که زمان تطبیق بدن با آب و هوا را نمیتوان به اجبار کوتاه‌تر نمود.

چطور برای صعود به اورست برنامه‌ریزی کنیم؟

امروزه بیشتر افرادی که تصمیم به صعود به قله اورست می گیرند، از یک اکیپ راهنما کمک میگیرند. شرکت‌هایي در این اساس فعالیت میکنند که قیمت خدمات خود را بر اساس فاکتورهای مختلفی طبقه‌بندی میکنند.

بعضی دیگر از افراد نیز بدون کمک‌گرفتن از این شرکت‌ها، اقدام به سفر میکنند که در این صورت باز هم هزینه‌اي در قبال مجوز، هزینه حمل و نقل، تجهیزات و دستمزدی مشخص برای راهنمایان محلی که شرپا نام دارند از انها دریافت می شود.

 

 راز های ضروری سفر به قله اورست

سفر به اورست نیاز به فرم بدن اورستی دارد

 
آموزش صعود به قله اورست

برترین حالت آموزش صعود به قله به کوهنوردان، آموزش در دنیای حقیقی هست یعنی مثلا، افراد سفری 8 ساعته همراه با تجهیزات و کوله‌باری سنگین و چگونگی بالا و پایین‌رفتن از کوه را تجربه خواهند کرد. برنامه‌هاي آموزشی سخت و مداوم برای آمادگی صد درصدی کوهنوردان چیزی حدود یک سال به طول می انجامد. بعضی از علاقمندان همینطور دوره‌هاي آموزشی تخصصی به منظور ایجاد آمادگی جسمانی قلبی-عروقی و افزایش استقامت بدن را نیز طی می‌نمایند. این دوره‌ها شامل آموزش دویدن، دوچرخه‌سواری و تمرینات هوازی خواهد بود.

آمادگی جسمانی در این سفر بسیار مهم هست اما مهم‌تر از آن، آمادگی ذهنی هست. شما باید از قبل، ذهن خود را برای سفری طولانی و طاقت‌فرسا آماده کنید و فراموش نکنید که ذهن یک کوهنورد باید آماده رویارویی با هرگونه چالش و شرایط پیش‌بینی نشده باشد.

 

 
چه مقدار آمادگی جسمانی ضروری است؟

آرنت میگوید: سفر به اورست نیاز به فرم بدن اورستی دارد یعنی؛ برترین حالت ممکنی که بدن یک فرد سالم میتواند داشته باشد. بدن شما باید بتواند خون را در ارتفاعات بالا نیز به درستی به پاها منتقل نماید، همینطور باید بتوانید کوله بار سنگین خود که شامل: بطری‌هاي آب، کیسه خواب، منبع اکسیژن و غذا می شود را نیز به راحتی حمل نمایید.

هزینه سفر به اورست حدودا چقدر می‌شود؟

هزینه چنین سفری طبق فاکتورهای مختلفی محاسبه میشود و سال‌به‌سال نیز تغییر میکند ولی برای مثال افرادی که به شرکت‌هاي برنامه‌ریزی مراجعه کرده و از راهنمای شخصی کمک میگیرند، بدون درنظر گرفتن هزینه پرواز و اسباب و لوازم شخصی، چیزی حدود 30 هزار تا 70 هزار دلار هزینه خواهند داشت. گروه‌هاي کوهنوری پر جمعیت نیز باید روی 100 هزار دلار یا بیشتر حساب کنند.

شرکت‌هاي مختلفی برای این منظور تاسیس شده‌اند که کوهنوردان می توانند طبق اولویت‌بندی خود از میان انها یکی را گزینش نمایند.  

راز های ضروری سفر به قله اورست  هزینه سفر به اورست, طبق فاکتورهای مختلفی محاسبه می شود و سال‌به‌سال نیز تغییر می کند

لوازم ضروری سفر به قله اورست

مهم ترین وسایل مورد نیاز کوهنوردان چکمه مناسب، دستکش و کیسه خواب با کیفیت میباشند زیرا قله اورست ناجوانمردانه سرد هست و لازم هست که کوهنوردان تمام تمهیدات لازم برای پیشگیري از سرمازدگی بافت‌هاي بدن را از پیش در نظر بگیرند.

فتح قله اورست تا چه حد خطرناک است؟

خطر واژه‌اي جدایی‌ناپذیر از اورست هست و باید بدانید که هر چقدر هم که تدابیر امنیتی اندیشیده شود، بازهم احتمال خطر به صفر نمی رسد. آمار نشان می دهد که سالانه حدود 6 نفر در این سفرها جان خود را از دست می دهند که اکثرا به علت سقوط از کوه اتفاق می‌افتد اما دو سال قبل تراژیک‌ترین دوران برای کوهنوردان بوده هست. در آوریل سال 2014 1،شش نفر از شرپاها در اثر انتشار شکاف یخی در قسمت آبشار یخی خومبو جان خود را از دست داند. همینطور در آوریل سال 2015، نوزده نفر از کوهنوردان در اثر زلزله 7/8 ریشتری که در فاصله 200 متری نپال اتفاق افتاد زیر بهمن مانده و جان خود را از دست دادند.

گرچه بزگ‌ترین خطر برای کوهنوردانی که قصد صعود به قله اورست را دارند آماده نبودن و بی‌تجربگی هست. مشکل اینجاست که تعداد زیادی از افراد تصور میکنند رفتن به قله اورست مثل یک پیاده‌روی معمولی در مسیری سربالایی هست و عملا کوهنوردی محسوب نمیشود و اگرهم مشکلی پیش بیاید، شرپاها به انها کمک میکنند. اما حقیقت این هست که در مواقع بروز خطر، هر شخصی به فکر خویش هست و ممکن هست اصلا برای نجات افراد دیگر هیچ کاری انجام ندهد به همین علت هست که باید با آمادگی جسمانی، روحی، تجهیزات کامل و گروهی مورد اعتماد سفر کنید.

بین سال‌هاي 1921 تا 1999 و در 1169 صعود به قله اورست، 170 نفر جان خود را از دست داده‌اند اما خوشبختانه در قرن جدید با وجود افزایش 5 برابری تعداد سفرهای صعودی به اورست، میزان مرگ‌ومیر کاهش چشم‌گیری داشته هست. بین سال‌هاي 2000 تا 2015 و طی 5832 صعود انجام گرفته به قله اورست، 112 مورد مرگ گزارش شده هست.

با دقت به گزارش پایگاه‌هاي کوهنوری هیمالیا در پاییز سال 2015 مریضی‌هاي مرتبط با ارتفاع با 90 مورد مرگ در صدر جدول آمار مرگ‌ومیر قرار دارند و بعد از آن سقوط با آماری 67 نفری، در درجه دوم قرار دارد. همینطور در منطقه آبشار یخی خومو تا‌بحال 31 مورد مرگ گزارش شده هست.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: راز های ضروری سفر به قله اورست , اورست , سقوط از اورست , سقوط اورست , کوهنوردی , هیمالیا , کوه , طبیعت , ارتفاع اورست ,
:: بازدید از این مطلب : 601
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

امور تربیتی در نهاد آموزش و پرورش با تلاش های شهیدان رجایی و باهنر در دوران تصدی وزارت آموزش و پرورش در سال 1359 شمسی ایجاد گشته و تقویت شد.ایده آن دو شهید بزرگوار نوآوری در امر تعلیم و تربیت بود و بر این باور بودند كه تزكیه باید پیش از تعلیم قرار گیرد.

نهال امور تربیتی

علل اصلی تشكیل نهاد امور تربیتی:

1. انتقال ارزش های دینی و فرهنگی انقلاب اسلامی به مدارس  و دانش آموزان

2. تربیت و بازسازی دانش آموزان در فضایی انقلابی و اسلامی

3. زمینه سازی برای ورود نگرش های دینی و ارزش های انقلاب اسلامی به نظام آموزش و پرورش و حفظ مدارس از آفات فرهنگی و سیاسی.

4. شناخت و پرورش استعدادهای دانش آموزان در رشد دینی، عقلی، اجتماعی، عاطفی آنان و حفظ ارزشها.

 چرا كه انگیزه های انقلابی و اسلامی همراه با شعار "مربیان امور تربیتی سربازان انقلابند" موجب تأسیس این نهاد انقلابی شده است.

این مجموعه در طی سال های شكل گیری خود تلاش گسترده ای را درجهت رفع كاستی ها و پرورش مذهبی و انقلابی دانش آموزان به انجام رسانده است.

امور تربیتی تاكنون ثمرات بسیار ارزشمندی برای جامعه داشته است از جمله: هدایت و رهبری نسل جوان در دوران 8سال دفاع مقدس، فضاسازی فرهنگی برای دفاع از ارزش های انقلاب در مدارس، ترویج فرهنگ انسان سازی برای تصدی مدیریت های آینده كشور، تحكیم سازه های معنوی خانواده هایی كه در آینده دانش آموزان با آن روبرو هستند، مقابله با توطئه های فرهنگی استكبار و به طور خلاصه پرورش استعدادهای آینده سازان میهن اسلامی.

مربی تربیتی چه وظایفی را به عهده دارد:

    مربی تربیتی برای رسیدن به اهداف بلند و با ارزش خود وظایف زیر را به عهده دارد:

    ¤برنامه ریزی و اجرای مراسم در ایام الله و مناسبت هایی چون،ماه رمضان، دهه فجر، اوقات فراغت پایگاه های تابستانی و...

    ¤ برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری برای رسیدن به اهداف تربیتی. برخی از این مسابقات عبارتند از: مسابقات قرآنی (حفظ، قرائت، مفاهیم) احكام، نهج البلاغه، اذان، تواشیح، انشای نماز)مسابقات هنری شامل (خطاطی و نقاشی با گرایش های مختلف، تذهیب، كاریكاتور، مینیاتور، نمایش نامه، سرود و...)مسابقات ادبی شامل (كتابخوانی، مطالعه تحقیق، داستان نویسی، شعر و...)

    ¤برگزاری اردو و بازدیدها

    ¤برگزاری مراسم صبحگاه

    ¤تدریس در كلاس های پرورشی

    ¤شركت در جلسات اداره و انجمن اولیاء و...

    ¤راه اندازی و نظارت بر كتابخانه، نوارخانه، تهیه سرود برای مناسبت ها و...

    ¤مدیریت تشكل های دانش آموزی (بسیج، انجمن اسلامی، شورای دانش آموزی، پیشتازان، فرزانگان، هیئت های مذهبی

¤ارتباط گیری با دانش آموزان و معرفی الگوهی مناسب تربیتی به آن ها

نهال امور تربیتی

امور تربیتی و كاستی ها

با توجه به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی هنوز شاهد این هستیم كه در بسیاری از مدارس به اهمیت كار مربیان تربیتی توجه نمی شود و گاها ساعت كلاس های پرورشی به كلاس های جبرانی دروسی چون فیزیك و عربی و ... اختصاص داده می شود.هم چنین امكانات و منابع مالی مناسب برای امور تربیتی در نظر گرفته نشده است و  به واقع در زمینه بودجه و امكانات وقعی به نهاد امور تربیتی نهاده نمی شود.نیز در بحث امور تربیتی با كمبود نیروهای متخصص در این زمینه روبه رو هستیم كه امیدواریم این مشكلات به زودی از سر راه تربیت فرزندان ما برداشته شود.

 

چند پیشنهاد برای بهبود اوضاع امور تربیتی:

   

- انتخاب منابع مناسب برای ارتقای علمی مربیان با استفاده از نیازسنجی و نظرسنجی از خود مربیان برای كیفیت بخشی به برنامه های تربیتی.

    - طراحی برنامه های تربیتی برای نسل امروز و نسلی كه در آینده می خواهد زندگی كند.

    - استفاده از ذخیره های تربیتی (مربیان توانمند و با تجربه  و خلاق در زمینه امور تربیتی) با تشكیل گروه های تخصصی.

    - تدوین برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای رسیدن به اهداف تربیتی با استفاده از امكانات روز مثل فن آوری اطلاعات و...

    - تقویت بنیه مالی بخش امور تربیتی از طریق جذب درآمدهای مختلف

- بازسازی تشكیلات امور تربیتی و توسعه كمی و كیفی این بخش.

    - تغییر نگرش مسئولین مربوطه در تامین منابع مالی و انسانی با استفاده از برگزاری همایش ها و نشست های علمی.

   

    - به روز كردن اطلاعات مربیان و معاونان پرورشی و همسو نمودن دیگر نهادهای فرهنگی با امور تربیتی.

 

در پایان امید است با تغییر نگرش ها نسبت به معاونت باارزش تربیتی در آموزش و پرورش تحولات چشمگیری كه در شأن جمهوری اسلامی می باشد را در این وزارت خانه شاهد باشیم؛ در وزارت خانه ای كه عظیم ترین سرمایه یعنی سرمایه انسانی را داراست.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: نهال امور تربیتی , تربیت , تربیتی , امور تربیتی , تشکیل نهاد امور تربیتی , آموزش و پرورش , آموزش , پرورش , حفظ نشر وآثار ,
:: بازدید از این مطلب : 553
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

 



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: صفحه نخست روزنامه دوشنبه 23مرداد96 , روزنامه امروز , روزنامه 23مرداد96 , روزنامه مردادماه , روزنامه مرداد , اخبار امروز , خبر روز ,
:: بازدید از این مطلب : 766
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

در آمار های مربوط به استفاده کاربران از فضای مجازی کسانی که از اینترنت صرفا استفاده‌های مربوط به وبگردی دارند، در واقع فقط سوخت پهنای باند را انجام می‌دهند و در میان کشورهای استفاده کننده از بستر اینترنت جزء کشورهای پیشرو به حساب نمی آیند.


جایگاه ایران در فضای مجازی

از  سال 1993 اینترنت و بستر آن وارد ایران شد از آن زمان کاربران اینترنت روز به روز بیشتر شدند تا جایی که امروزه میبینیم بیشتر کسانی که در اطراف ما حضور دارند در این فضا فعالیت دارند؛ اما از آنطرف آمار مشارکت ایران در اینترنت که از سوی سازمان های مربوطه منتشر می‌شود بسیار کم است پس دلیل این اختلاف در چیست و کجاست؟

سرعت رشد ایران در اینترنت در مقایسه با کشورهای پیشرفته و حتا کشورهای منطقه بسیار ناچیز است به عنوان مثال در آماری که در دسامبر 2012 منتشر شد میزان سرعت اینترنت خانگی در بین 178 کشور ایران رتبه پایین 164 را داشت به طوری که در منطقه خاورمیانه تنها مصر و سوریه از ما رتبه پایین تری داشتند البته در این میان نباید اثرات تحریم ها، فیلتر ها و جانمایی سرورهای مرکزی اینترنت که بیشتر در اروپا، آمریکا و کانادا هستند را دور از نظر قرار داد. طبق آمار منتشر ه از کل کسانی که در فضای مجازی حضور دارند 45.1 آسیایی هستند، 20.2 درصد اروپا، 10.7 از آمریکای شمالی، 10.8 درصد از آمریکای لاتین، 8.6 درصد آفریقا، 3.7 درصد خاورمیانه و 0.9 درصد هم از استرالیا هستند همچنین این آمار نشان می دهد که ضریب نفوذ کشورهای خاور میانه از بقیه کشورها کمتر و در خود منطقه نیز امارات با ضریب نفوذ 83 درصد جمعیت آنلاین از بقیه بیشتر است. 

مشارکت در فضای مجازی 

در آمار های مربوط به استفاده کاربران از فضای مجازی کسانی که از اینترنت صرفا استفاده‌های مربوط به وبگردی دارند، در واقع فقط سوخت پهنای باند را انجام می‌دهند و در میان کشورهای استفاده کننده از بستر اینترنت جزء کشورهای پیشرو به حساب نمی آیند و در مقابل کشورهایی که مشارکت الکترونیکی یعنی انجام امور اداری، ارائه خدمات بانکی، سیاست گذاری کلان، حکومت داری، انجام زیر ساخت ها، دولت الکترونیک، و... را انجام می دهند در این جدول حائز رتبه های بالاتری می شوند این فعالیت ها در سه شاخه دسترسی، مصرف و مهارت مورد ارزیابی قرار میگیرد. مورد دیگری که دارای اهمیت فراوانی در این مقایسه است جوانان دیجیتالی هستند که به گروه سنی 15 تا 24 ساله اطلاق می شود. جوانان در این رده سنی  در واقع زیرساخت های جمعیتی کشور هستند. 

در آخر باید دقت کنیم که جهان به سمت استفاده بیشتر از تکنولوژی اینترنت می‌رود تا آنجا که اینترنت اشیاء را وارد زندگیمان بکند ولی آیا این امر واقعا به نفع ما است ؟ نمونه ساده تر این امر موتور جستجوی گوگل است که دائم رفت و آمد و موضوعات مورد جستجوی ما را ذخیره می کند در آینده این امر توسط وسایل منزل انجام خواهد پذیرفت به بهانه ارائه پیشنهادهای بهتر برای ما و از همین طریق اقدام به فروش و ارائه اطلاعات ما خواهند کرد.

جایگاه ایران در فضای

ایران تا سال های پیش تنها نقش مصرف کننده را داشت به طوری که در نمایشگاه تخصص محصولات رایانه ای و اینترنتی که الکامپ نام دارد فقط تماشاگر پیشرفت کشورهای دیگر بوده ایم که این امر در آخرین الکامپ بسیار تغییر کرد و با حضور انواع اپلیکیشن های ایرانی در الکامپ مواجه بودیم. این امر راه را برای حضور ایران در بین تولید کننده های محتوا هموار می سازد. با توجه به آمار که نشان دهنده وجود 20 میلیون موبایل بین ایرانیان است یعنی این بستر آماده فعالیت های بیش از این است.

در برنامه ریزی های دولت و سند چشم انداز و همچنین دولت الکترونیک باید کارهای بیشتری صورت می گرفته که متاسفانه به هر دلیلی  پیشرفت این امر تا کنون خیلی کند صورت گرفته تا آنجا که کاغذ بازی های سنتی هنوز در هر اداره ای انجام می شود. 

در کنار این موارد و پاسخ دادن به این پرسش که آیا اصلا حضور در جامعه مجازی و هدفی که فعلا برای آن متصور است که همان اینترنت اشیا یا  (IOT) نام دارد، فرهنگ حضور جامعه مجازی، قانون جرائم اینترنتی و تدوین شیوه نامه حضور در این جامعه نیز در کشور باید آموزش داده شود تا اگر قرار باشد که حضور ما در این دنیای مجازی بیشتر شود دچار مشکلاتی  نشویم که بعدا بخواهیم بی فرهنگی خودمان را گردن جامعه مجازی بیندازیم و آن را خانمان برانداز بخوانیم.

در کنار حضور در جامعه مجازی بهتر آنست که فرهنگ این جامعه را نیز یاد بگیریم تا در آینده مجبور نشویم بعضی بی فرهنگی ها را گردن این تکنولوژی بیندازیم.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: جایگاه ایران در فضای مجازی , فضای مجازی , مجازی , ایران , تلگرام , اینترنت , فضای واقعی , سرعت اینترنت ایران , سرعت اینترنت ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

مجموعه : دانش و تکنولوژی

AnyMote یک نرم‌افزار کنترل از راه دور جهانی

نرم‌افزار کنترل از راه دور جهانی

 

این دستگاه بسیار دیدنی که می‌توان برخی از دستگاها را به صورت از راه دور نظارت نمود محققان پیروز به توسعه یک نرم‌افزار به نام AnyMote شدند که به کاربران اجازه نظارت تمام سیستم‌هاي صوتی و تصویری را از طریق موبایل‌هاي هوشمند می دهد.

به گزارش تالاب به نقل از گیزمگ، کاربران به راحتی میتوانند دستگاه‌هاي گوناگون مثل تلویزیون، گیرنده دیجیتال، تیونر، ساب ووفر و سایر سیستم‌هاي صوتی و تصویری را از طریق این برنامه نظارت کنند.

 

AnyMote

AnyMote یک نرم‌افزار بازرسی از راه دور جهانی هست که می تواند به هر وسیله‌اي که دستورات مادون قرمز را دریافت می کند مثل یک تلویزیون، اکران کننده DVD و BluRay، VCR، آمپلی فایر، Air Conditioner، گیرنده AV، سوئیچر، دوربین DSLR و غیره فرمان داده و آن را نظارت کند.

 

بعنوان مثال شما می توانید صدای تلویزیون خود را کم یا چندان کنید و یا کانال‌هاي آن را باموبایل خود عوض کنید و وارد منوی‌هاي گوناگون آن شوید.

 

این نرم‌افزار از قابلیت AIR GESTURES تلفن همراه بهرهگیری می کند تا شما بتوانید بدون لمس کردن تلفن همراه کانال‌ها را عوض کرده و یا صدا را کم و چندان کنید.

 

اگر صدای تلویزیون چندان باشد و شما تماس دریافتی داشته باشید، این برنامه به طور خودکار صدا را کم و یا قطع میکند.

کاربران با بهرهگیری از این برنامه به راحتی میتوانند تلویزیون را از یک اتاق دیگر خاموش و روشن کنند.

 

در به روز رسانی‌هاي آینده این برنامه به خدمات آنلاین دیگر مثل IFTTT متصل خواهد شد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: AnyMote یک نرم‌افزار کنترل از راه دور جهانی , نرم افزار , به روز رسانی نرم افزار , نرم افزار کنترل از راه دور , کنترل از راه دور , سخت افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

 

مجموعه :آموزش موبایل
امکان جدید تلگرام بدون نیاز به رم و حافظه گوشی

تلگرام استفاده از فضای کلود «ابری» در تلگرام

 

روش کار جدی را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم از تلگرام که کمک زیادی به حافظه تلفن همراه می نمایند با گسترش ارتباطات در فضای سایبر و پیشرفت تکنولوژی نیاز روزافزونی به فضای ذخیره سازی اطلاعات احساس میشود.

 

از این حیث موبایل تلفن بعنوان یک ابزار همراه اکثر مورد دقت قرارگرفته تا جایی که اضافه بر فضای داخلی تلفن همراه ، انواع کارت هاي حافظه جانبی و فضاهای ابری در اختیار کاربران هست تا محتوای مورد نیاز خود را ذخیره کننند.

 

به گزارش تالاب:در این بین ، پیام رسان محبوب تلگرام نیز دست به کار شده و با آپدیت جدیدش امکان بارگزاری اطلاعات را در فضای کلود «ابری» فراهم کرده هست تا دیگر نیازی به تهیه کارت هاي گرانقیمت حافظه نداشته باشید.
 

اضافه بر این ، با ذخیره سازی از طریق این روش ، اطلاعات شما از گزند آسیب هاي فیزیکی مصون می‌ماند و در هر شرایط حتی از طریق دستگاه هاي دیگر مثل کامپیوتر میتوانید به این اطلاعات دسترسی داشته باشید.

 

امکان جدید تلگرام بدون نیاز به رم و حافظه گوشی

بارگزاری اطلاعات در فضای کلود در تلگرام

 

روش کار هم ساده هست. برای بهرهگیری از این امکان کافی هست تا از سمت چپ صفحه منو را باز کرده و روی تصویر “ابر” کلیک کنید. آنگاه محتوای مورد نظر را آپلود نمایید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: امکان جدید تلگرام بدون نیاز به رم و حافظه گوشی , تلگرام , تلفن همراه , ترفند تلگرام , ترفند گوشی اندروید , اندروید , گوشی همراه ,
:: بازدید از این مطلب : 500
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120

 



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: صفحه نخست روزنامه دوشنبه 22مرداد96 , روزنامه دوشنبه 22مرداد96 , 22مرداد96 , روزنامه , 22مرداد96 , روزنامه , روزنامه امروز ,
:: بازدید از این مطلب : 522
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : webomomi120



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: صحنه های جذاب از شکارهای بیرحمانه درندگان حیات وحش , شکار بی رحمانه درندگان , حیات وحش , حیوانات , حیوانات وحشی , حیوانات اهلی , شکار , درندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1396 | نظرات ()