عضو شوید
عضویت سریع
آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
به گزارش خبرنگار مهر، مصرف اسید فولیک به پیشگیری از نقایص مادرزادی هنگام تولد در مورد مغز و نخاع موسوم به نقایص لوله عصبی کمک می کند. این ویتامین به شکل مکمل موجود است و به طورطبیعی در سبزیجات برگدار سبز، پرتقال و لوبیا یافت می شود. همچنین در مواد خوراکی تصفیه شده نظیر نان ها، پاستا و غلات هم یافت می شود.
طبق اعلام اداره سلامت زنان، مصرف حدود ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک در روز به زنان توصیه می شود و زنان باردار باید روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم مصرف کنند.
علاوه بر حفاظت در مقابل نقایص هنگام تولد، اسید فولیک از آنمی یا کم خونی که در زنان در سن باروری بسیار شایع است، نیز پیشگیری می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو بین المللی چین، بعد از ظهر جمعه، ۱۹ ژانویه برابر با ۲۹ دی ماه، یک نشست خبری ویژه درباره حادثه تصادف و انفجار نفتکش سانچی از سوی وزارت راه و ترابری چین در شهر پکن برگزار شد و در این نشست مقاماتی از سازمان امدادرسانی دریایی چین، اداره امور دریایی وزارت راه و ترابری چین، اداره امداد و نجات وزارت راه و ترابری چین، بخش حفاظت از محیط زیست اداره ملی دریایی چین و دیگر نهادها ضمن تشریح فرایند خاموش کردن نفتکش و امدادرسانی به ناپدیدشدگان، به پرسشهای خبرنگارانی از چین، ایران و سایر کشورها پاسخ دادند. چهار امدادرسان چینی نیز در این نشست خبری حضور داشتند.
امدادرسانی با مشکلات بی سابقهای مواجه شد
جی گوانلو، معاون رئیس مرکز امدادرسانی دریایی چین ضمن مروری بر فرایند امدادرسانی به نفتکش سانچی تاکید کرد، در این حادثه کارهای امدادرسانی اضطراری با مشکلات بیسابقه مواجه شد و چین نیز تا پیش از این هیچ تجربهای در این نوع از امدادرسانی نداشت. وی توضیح داد، دولت چین به امور مربوط به امدادرسانی به نفتکش سانچی بسیار اهمیت داده و رهبران حزب و دولت چندین بار با صدور فرمانهای گوناگون خواستار هماهنگی و همکاری طرفهای مختلف برای نجات حادثهدیدگان شدند.صبح ۱۴ ژانویه (۲۴ دی)، مرکز فرماندهی در محل حادثه برای کمک به امدادرسانان ایرانی و ورود به سانچی، سه کشتی را به عملیات آتشنشانی این نفتکش اعزام کرد. تا ساعت ۱۰ و ۲۰ دقیقه، ۱۲ مأمور امدادرسان ایرانی با کشتی «شن چیان» به سانچی نزدیک شدند اما با توجه به شدت گرفتن شعلههای آتش، موفق به رسیدن به سانچی نشدند. به این ترتیب آنها با چشم خود سختی و دشواری نزدیک شدن به سانچی را مشاهده کردند و از اقدامات امدادرسانان چینی بسیار قدردانی کردند.
قصد داشتیم وارد کابین ملوانان شویم/چندبار تلاش کردیم اما نشد
معاون رئیس مرکز امدادرسانی دریایی چین ادامه داد: تا سیزدهم ژانویه (۲۳ دی)، ضمن ادامه تلاشها برای اطفاء حریق کشتی سانچی، چهار امدادرسان چینی علیرغم وجود خطرات فراوان در کشتی حادثه دیده سانچی، با کشتی «شن چیان» به ۱۰ متری کشتی حادثه دیده رسیده و وارد عرشه کشتی شدند. آنها با به خطر انداختن جان خود، در محل قرار گرفتن قایقهای نجات عرشه کشتی دو جسد را پیدا کردند و قصد داشتند از قسمتهای مختلف کشتی از جمله کابین اقامت ملوانان، کابین ایمنی در برابر حمله دزدان دریایی و کابین سکان بازرسی کنند، ولی با توجه به رسیدن حرارت کابین ملوانان به ۸۹ درجه سانتیگراد و پر شدن راهروی اضطراری کابین دزدان دریایی از دود داغ و غلیظ، امدادرسانان پس از بارها تلاش نتوانستند وارد آن شوند و ناچار به بازگشت به کشتی «شن چیان» با همان دو جسد و جعبه سیاه کشتی سانچی شدند.
در کنفرانس مطبوعاتی دیروز، ویدیویی درباره مراحل امدادرسانی و اطفاء حریق نفتکش نیز برای حاضران به نمایش در آمد.
اولین آتش سوزی یک نفتکش میعانات گازی در جهان/انفجارهای زنجیروار در نفتکش
جی گوانلو معاون رئیس مرکز امدادرسانی دریایی چین در پاسخ به پرسش خبرنگار بخش فارسی رادیو بینالمللی چین درباره مشکلات امدادرسانی به نفتکش سانچی پاسخ داد: چین تاکنون برای امدادرسانی در چنین حادثهای تجربهای نداشت. طبق اخبار منتشر شده، حادثه نفتکش سانچی، نخستین حادثه آتشسوزی و انفجار یک نفتکش حامل میعانات گازی در جهان است. به همین خاطر نیز انجام کارهای مربوط به امدادرسانی با خطرات و چالشهای بسیار مواجه شد. نخست آن شدت آتش بسیار زیاد بود و پشت سر هم و به طور زنجیروار انفجار در نفتکش رخ میداد و با وجود نزدیک شدن قایقهای امدادرسانی ما به نفتکش، با اوج گرفتن گرما و آتش ناشی از سوخت میعانات گازی شعله های آتش به قایق های ما هم سرایت می کرد. از این رو، نجات کنندگان چینی همواره با تهدید و مخاطرات فراوان مواجه شده و چیزی که قابل ذکر است که از هشتم ژانویه، اوضاع دریا در این حوزه بشدت تغییر کرد و سطح دریا با باد شمالی با درجه هفتم و هشتم و موج با ارتفاع سه تا چهار متری مواجه شد و قایق های امدادرسانی ما به خاطر موج شدید در هم شکسته شد. چهار نفر از تیم امدادرسانی با بخطر انداختن جان خود، وارد نفتکش حادثه دیده شدند.
یکی از امدادرسانان چینی در حال پاسخ به سوال خبرنگاران
از سوی دیگر، مکان حادثه با شهر شانگهای ۱۶۰ مایل دریایی فاصله دارد. بعد از وقوع حادثه، نفتکش سانچی به خاطر باد و جریان آب همچنان در حرکت بود. دور بودن مکان حادثه از ساحل، رساندن مواد و تجهیزات لازم برای خاموش کردن آتش را با مشکلات زیاد روبهرو میکرد. کشتیهای ما برای تهیه مواد امدادرسانی باید از مکان حادثه به شانگهای میرفتند که هر رفت یا برگشت ۱۰ ساعت طول میکشید و برای هر رفت و آمد به یک روز نیاز داشتیم. برای خاموش کردن آتش به مقدار زیادی کف آتشنشانی نیاز داشتیم ولی کشتیهای ما گنجایش کافی ندارد و مجبور بودیم به بندر برگردیم تا عملیات آتشنشانی همچنان ادامه پیدا کند. ما حتی یک کشتی را به طور اختصاصی برای حمل مواد آتشنشانی اعزام کردیم تا کمکهای لازم را در اختیار کشتیهای حاضر در عملیات آتشنشانی بگذارد.
با وجود مشکلات، امدادرسانان چینی دست از کمکرسانی برنداشتند و از راههای مختلف برای خاموش کردن آتش تلاش کردند و به دنبال فرصتی برای ورود به نفتکش سانچی بودند. ما بارها خواستیم برای یافتن خدمه کشتی وارد آن شویم. چهار امدادرسان چینی از تلاشهای خود دست برنداشتند و در میان دود شدید عملیات امداد و نجات را انجام دادند و برای انجام مطلوب آن تلاش کردند. اداره ملی دریاها و اقیانوسهای چین، اداره ملی هواشناسی، گشت دریایی چین و شرکت نفت دریایی و اقیانوس چین نیز کمکهای بسیاری کردند. بعضی از آنها کشتی برای کارهای جستجو و نجات فرستادند، بعضی از آنها لوازم آتشنشانی ارسال کردند. همه در کاهای مربوط به کمک رسانی هماهنگی و همبستگی خود را حفظ کردند. در جریان امدادرسانی، ما همواره ارتباط خود با ایران را نیز حفظ نمودیم. سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای هر روز و به صورت ۲۴ ساعته با مرکز جستجو و امدادرسانی چین به صورت تلفنی در ارتباط بود. ایشان همچنین بارها در مرکز فرماندهی، از تازهترین پیشرفت امور آگاه شدند، سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز وارد شهر شانگهای شد و در مرکز فرماندهی شاهد کل جریان امدادرسانی بود. تمام کارها و جریان امدادرسانی به صورت باز و شفاف انجام میشد. این نخستین بار است که ما در چنین وضعیت پیچیده در چنین نقطهی دورافتادهای، امور امدادرسانی را انجام دادیم. برخورد با حادثه آتش گرفتن میعانات گازی در یک نفتکش یک تجربهی نادر برای ما بود و مایل هستیم که این تجربه را با طرفهای مختلف در میان بگذاریم.
ادامه بررسی حادثه نفتکش سانچی از سوی چین
جی گوانلو، معاون رئیس مرکز امدادرسانی دریایی چین امروز در نشست خبری وزارت راه و ترابری چین برای حادثه نفتکش سانچی گفت، بعد از غرق شدن نفت کش سانچی، دولت چین به کارهای مدیریت بعد از حادثه اهمیت ویژه خواهد داد.
وی گفت، ما علاوه بر اعزام کشتیهای مختلف امدادرسانی و ماهیگیری برای جستجو، اعزام هلیکوپتر ناظر بر آلودگی نفتی و کشتیها پاککننده آلودگی را برای انجام کارهای مربوط به برطرف کردن آلودگی در دریا را نیز آغاز خواهد کرد تا هر چه زودتر از تاثیرات منفی نشت نفت در آب های این منطقه را کاهش دهد. به پیشنهاد مختصصان، برای انجام کارهای مربوط به برطرف کردن آلودگی و ادامه جستجوها، بهتر است که کشتی غرق شده را از آب بیرون بکشند. اما طبق مقررات و قوانین بین المللی، انجام این کار باید با مجوز صاحب نفتکش انجام شود.
جی گوانلو گفت: پس از وقوع حادثه، چین ضمن پیشبرد کارهای امدادرسانی و اطفا حریق نفتکش، اوضاع حادثه و اقدامات اتخاذ شده از سوی دولت چین را به ایران، بنگلادش، ژاپن، کره جنوبی، روسیه، سازمانهای امور دریایی بین المللی و دیگر طرفهای مربوطه ابلاغ کرده است و تماس نزدیک خود با طرف ایران را نیز حفظ کرده است. در مرحله بعد، چین طبق قوانین بین المللی و داخلی خود به بررسی دلایل این حادثه پرداخته و جوانب مختلف را برای حضور مشترک در بازرسی از حادثه و بازگشایی جعمه سیاه نفتکش سانچی دعوت می کنند. از سوی دیگر، چین هماهنگی خود را با سازمان های بین المللی امور دریایی را نیز تقویت بخشیده تا کارهای بازرسی روال عادی خود را طی کند.
تعطیل شدن دولت آمریکا , دولت آمریکا به دلیل اختلاف نمایندگان مجلس سنا در باره بودجه و تصویب نشدن بودجه موقت تعطیل شد.
شبکه تلویزیونی سی ان ان با پخش مستقیم از محل سنا گزارش داد:اختلافات حزبی ,همچنان جهت تصویب بودجه موقف در جریان است و این اختلافات بویژه اختلاف بین رئیس جمهور و نمایندگان دمکرات,باعث شد تا دولت فدرال آمریکا تعطیل شود.
دونالد ترامپ در آخرین تلاشها برای جلوگیری از تعطیل شدن دولت آمریکا با رهبر دمکراتها در سنا نیز دیدار کرد,ولی به نظر می رسد که این دیدار نیز نتیجه ای نداشته است.
سازمانهای فدرال از طریق بودجه سالانه مصوب تامین مالی میشوند. اما در حال حاضر کنگره آمریکا ,بدلیل اختلاف نظر بر سر چگونگی هزینه بودجه از تصویب بودجه بلندمدت بازمانده است.
بودجه موقت فعلی به ادامه کار دولت تا نیمه فوریه یعنی کمتر از یک ماه دیگر کمک میکند.با این همه این بودجه موقت هم در سنا رای کافی را به دست نیاورد.
برغم تعطیل شدن دولت تنها خدمات ضروری دولتی از جمله در حوزه امنیت ملی، ترافیک هوایی، سوانح غیرمترقبه،زندانها و اورژانس به کار خود ادامه میدهند.
آخرین بار دولت آمریکا در سال ۲۰۱۳ برای ۱۶ روز به تعطیلی کشیده شد.
ایرنا
بیتوته
از کتی پرشر و شور «مسافری از هند» تا بازیگری که این روزها روی صحنه تئاتر می درخشد، راهی دراز طی شده است؛ مسیری به اندازه 15 سال.
بهنوش طباطبایی , کتیِ شر و شور «مسافری از هند» بهنوش طباطبایی در تمام این سال هاسرگرم تجربه کردن نقش های متفاوت و گاه متضاد در تلویزیون، سینما و تئاتر بوده است.بازیگری که با تلویزیون معروف و محبوب شد؛ شمایل ستاره شدن را تجربه کرد و با حضور در پرده بزرگ نقره ای دنیاهایی تازه برای خود و مخاطبانش ساخت.
او با تجربه ای غافلگیرکننده پیله خود را شکافت و با نقش کوتاه اما تاثیرگذار لیلا زمردیاندر «سیانور» یک ماموریت ناممکن و تاریخی را به سرانجام رساند. طباطبایی که مدتی استدور تلویزیون را خط کشیده، این روزها بیشتر خاک صحنه می خورد و مخاطبانش را شگفت زده می کند.ساعتی میزبان این بازیگر جوان شدیم تا از راه طی شده و مسیر پیش رو برای ما و شما بگوید.
بهنوش طباطبایی
اگر اجازه بدهید کمی به عقب برگردیم و خاطره بازی کنیم. با توجه به پیشنهادی کهاز شما سراغ داریم، «مسافری از هند» و نقش «کتی» شاید یک استنثا در کارنامه تان باشد.از آن تجربه برای ما بگویید.
سریال سال ۸۲ تولید شد و سومین سریالی بود که از من پخش می شد.هر چند اولین کاری بود که به واسطه آن مردم دیگر من را به عنوان یک بازیگر شناختندو از آن به بعد مسیر حرفه ای من را دنبال کردند. سریال مسافری از هند برای همه بازیگرانشبه لحاظ شهرت و ستاره سازی اتفاقی را رقم زد که تا آن زمان در مدیوم تلویزیون بی سابقه بود.
قصه جذاب و ترکیب درست بازیگران و اجرای بی نقصشان دلایل موفقیت آن سریال بود ونقش «کتی» یکی از درست ترین نقش های آن سریال از نظر شخصیت پردازی بود؛به جزییات کاراکتر بسیار توجه شده بود و این، کار من بازیگر کم تجربه را راحت تر می کرد.
پیامد آن نقش چه بود، یعنی پیشنهادهای مختلف از راه رسید؟
پیشنهادهای بسیاری از تلویزیون و تئاتر داشتم.با توجه به استقبال بی نظیری که از سریال مسافری از هند شد اما این سریال فقط می توانستیک اتفاق مهم را برای من در مسیر کاری ام رقم بزند این که ارتباط با مردم برقرار شده بودگام بسیار مهمی است برای شروع کار یک بازیگر. پیشنهادهای تلویزیونی را بیشتر بررسی می کردم تا تئاتر.تئاتر را به دلیل تمرین های طولانی و نیاز به صرف زمان بیشتر نمی پذیرفتم وحاصل این گزینش ها «عشق گمشده» به کارگردانی حسین سهیلی زاده بود.
فیلمنامه براساس رمان «ربه کا» نوشته شده بود که در دو نقش بازی کردم و این همان دلیلاصلی من برای این انتخاب بود. چالش خوبی برای یک بازیگر. از آن نقش هایی که هربازیگری را وسوسه می کند. این که همزمان در دو نقش که هر دو تقریبا در یک هستند.
جوانی مادری در زمان قدیم و جوانی دختری در زمان حال.در این سریال افتخار بازی در کنار استاد جمشید مشایخی را داشتم که برایم کلاسدرس بزرگی بود و تجربه همکاری با ایشان را هیچ وقت فراموش نمی کنم.البته که این همکاری در سریال «پیله های پرواز» دوباره تکرار شد و من بسیار حظ بردم از وجود نازنین شان.
برسیم به مقطعی که شاید آرزوی خیلی از
روی لینک ادامه مطلب زیر
تصاویر تبلیغی کلیک کنید
به گزارش تسنیم به نقل از نووستی، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه شب گذشته در سخنرانی خود در نشست شورای امنیت سازمان ملل در باره عدم گسترش سلاح هستهای اعلام کرد که نمی توان این خطر واقعی را نادیده گرفت که تروریسم شیمیایی از حد و مرزهای خاورمیانه فراتر رفته و به سایر مناطق جهان سرایت کند، برای اینکه تروریستهای خارجی که در سوریه و عراق حضور دارند امکان تجربه عملی برای ساخت سلاحهای شیمیایی را دیگر بدست آورده اند.
لاوروف همچنین یادآور شد که برخی کشورهای غربی ترجیح می دهند تا چشمان خود را به روی استفاده تروریستها از سلاحهای شیمیایی در سوریه و عراق ببندد و این مسئله دقیقا مغایر با برخی قطعنامه های شورای امنیت است.
وی گفت: «در طول سه سال گذشته ما بارها شاهد تصویب قطعنامه ای در شورای امنیت یا صدور بیانیه هایی در محکومیت اقدامات خاص "تروریسم شیمیایی" در سوریه یا عراق بوده ایم. ولی متاسفانه این مسئله تغییری در دیدگاه برخی همتایان غربی ما نداده و آنها همچنان ترجیح می دهند که چشمان خود را به روی استفاده تروریستها از سلاحهای شیمیایی بسته و تنها مقامات دمشق را در این خصوص متهم می کنند.»
وزیر خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که مسکو قصد ندارد به پیمان ممنوعیت تسلیحات هستهای بپیوندد. وی توضیح داد: «به این دلیل که نابودسازی کامل تسلیحات هستهای تنها در سایه خلع سلاح کامل و همه جانبه ، در شرایط تامین برابر و غیرقابل تفکیک امنیت برای همه، از جمله برای کشورهای دارنده سلاح، ممکن خواهد بود.
به گفته وی، در پیمان منع تسلیحات هستهای ضرورت در نظر گرفتن همه عوامل، از جمله امنیت راهبردی نادیده گرفته شده است. ضمن اینکه بین اعضای جامعه جهانی در این رابطه اختلاف نظرات عمیقی وجود داردکه می تواند تاثیر بی ثبات کننده ای در رژیم عدم گسترش داشته باشد.
سرگئی لاوروف تاکید کرد که شکست برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به خاطر اقدامات یکی از اعضای گروه «1+5» ، علامت بسیار نگران کننده ای برای کل امنیت بین المللی، از جمله برای حل و فصل مشکل هستهای کره شمالی خواهد بود.
به گفته وی، روسیه خواستار تلاش مشترک برای تحقق پایدار برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در مورد برنامه هستهای ایران است و تاکید نمود این واقعیت که شورای امنیت پیش از این، با تصویب قاطع قطعنامه شماره 2231 از این توافقنامه حمایت کرده، همه طرفین را مسئول اجرای تعهدات خویش در چارچوب برجام نموده است.
مسعود کیمیایی روز گذشته برای درمان تنگی نخاع کمر جراحی موفقیت آمیزی را سپری کرد و در حال حاضر به بخش منتقل شده است.
عمل جراحی مسعود کیمیایی , مسعود کیمیایی روز گذشته برای درمان تنگی نخاع کمر جراحی موفقیت آمیزی را سپری کرد و در حال حاضر به بخش منتقل شده است.
مسعود کیمیایی کارگردان سرشناس سینمای ایرانروز گذشته برای عمل تنگی نخاع کمر در بیمارستان دی بستری شد.
براساس گزارش کانال تلگرامی «سینما»، کیمیایی پس از طی کردن مراحل اولیه پذیرش، مورد عمل جراحیقرار گرفت که این جراحی موفقیت آمیز بوده است و این کارگردان در حال حاضر به بخش منتقل شده است و ممنوع الملاقات است.
کیمیایی پیش از این در تماس تلفنی که با برنامه «دورهمی» داشت به کسالتخود در ناحیه کمر و ستون فقرات اشاره کرده بود.
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 ... 123 صفحه بعد
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان webomomi120 و آدرس webomomi120.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
RSS